Gülyazı Şehit Er Mehmet Ali Kültür İlkokulu

Belgegeçer : 04863572083
WEB https://gulyazisemakio.meb.k12.tr
Adres : Gülyazı Köyü Köy Sokağı Numara 455 Uludere/ŞIRNAK
VİZYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve takım çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : 8.50-12.00 13.00-14.30
Servis :
Ulaşım : Köy minibüsleri günübirlik hem il merkezine hem ilçeye yolcu taşımaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şınak - Gülyazı 70km Uludere Gülyazı 35km